Augusztus végén ismét kiállítunk a Eurobike-on

Mi is a Eurobike? A világ legfontosabb kerékpáros kiállítása, amire egész évben készülnek a gyártók. Itt mutatják be a 2017-es újdonságokat, legyen az kerékpár, alkatrész, kiegészítő vagy ruházat.

A Eurobike 1991 óta minden évben a legkiemelkedőbb színvonalú kereskedelmi vonatkozású nemzetközi kerékpár kiállítás, ahol természetesen hosszú évek óta a Gepida is bemutatja legújabb modelljeit.

A kiállítás évről évre a Messe Friedrichshafen kiállító centrumában kap helyet, ami a német Baden-Württemberg egyik legnagyobb és legmodernebb kiállítási csarnoka. A kiállítás sikerességét mi sem igazolja jobban, hogy közel 45 000 látogató érkezik a kerékpár szakmából, mintegy 100 országból. Bár a kiállítás főként az üzleti szektornak szól,  a ’nagy közönség’ is lehetőséget kap a belépésre, így aki ekkor látogat el első kézből értesülhet a kerékpáros világ 2017-es trendjeiről.

Idén két új egyedi tervezésű kerékpárunk is bejutott a  Eurobike Award döntőjébe, ami hatalmas megtiszteltetés. Ez a két kerékpár is bemutatásra kerül szeptember elsején 10:00-kor egy sajtótájékoztató keretében.

Mi idén is büszkén képviseljük hazánkat a nagy márkák mellett, hosszas készülődés közepette várjuk, hogy megmutathassuk 2017-es újdonságainkat. 110 négyzetméteren várjuk az érdeklődőket, akik elsőként pillanthatják meg a legújabb Gepida kerékpárjainkat és kiegészítőinket.

További tájékoztatást a kiállításról itt találhattok.

 

ujbicok_1

 

VISSZA