Bemutatkoznak a Gepida bukósisakok

Több, mint 20 éves gyártói tapasztalatunk, ötvözve a minőség iránti elkötelezettségünkkel új termékekben öltenek testet.

Bukósisakra ritkán van szükség, de akkor akár életet is menthet! Be kell látnunk, hogy sisak nélkül nem indulhatunk el komolyabb kerékpár túrákra, városi bringázásokra. Nem lehet kifogás sem a meleg időjárás, sem a kényelmetlenség, hiszen a legfontosabb szempont a fej biztonságos védelme. Mi azért vagyunk, hogy a biztonság mellett a többi fontos szempontot is figyelembe véve minden igényt kielégítő sisakot alkossunk. Tervezőink hosszú ideig dolgoztak azon, hogy a kényelmi, higiéniai és esztétikai igényeket maximálisan kiszolgáló terméket fejlesszenek. A bukósisak ne legyen „kötelező rossz”, legyen biztonságot nyújtó, nélkülözhetetlen kiegészítője a kerékpározásnak.

Sisakjaink in-mold technológiával készült, melynek lényege, hogy a sisak külső héját egy speciális hőkezelési eljárással sajtolják/olvasztják egybe a belső habszerkezettel, amely a sisak bázisa. Ennek köszönhetően a fuzionált héj és a hab lényegesen merevebbé és stabilabbá válik. A külső behatásokkal szemben lényegesen ellenállóbb mind a szellőzőnyílások körül, mind a bordázatok mentén, elnyelik a nagyobb becsapódásokat is.

Amellett, hogy a sisak használatával elsősorban a biztonságra törekszünk, a kényelem lényeges szempont, hiszen órákig mozgásban vagyunk, célszerű, ha a sisak végig komfortosan a helyén marad. Emellett törekedtünk rá, hogy pehelykönnyű legyen, ezzel is elősegítve a kényelemérzetet.

Sisakjaink belsejére az ergonomikus kialakítás jellemző, mely tökéletesen illeszkedik a fej vonalához, kívülről a megfelelő, precíz tartást a mikro-metrikus állítócsattal tudod beállítani és rögzíteni. Szivacsa antibakteriális, felszívja az izzadságot, gyorsan szárad, kivehető és mosható, így Te magad és a sisakod is mindig higiénikus környezetben lesz használtkor.

Fontos a megfelelő szellőzés, azonban nemcsak a szellőzőnyílások száma számít, hanem az is, hogy ezek összefüggő rendszert képeznek-e, tehát nem csupán a hideg levegő beáramlását, hanem a kiáramlást is biztosítják. Extraként választhatsz bogárhálós kialakítást is a hívatlan vendégek ellen.

 A Gepida bukósisakjai közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, felhasználási terület specifikusan tudsz válogatni, a terepre való bringázásokhoz a MTB bukók és a trendi városi City fejvédők közül, továbbiakban a személyes stílusodnak megfelelő design szempontok szerint is válogathatsz.

 

A termékek 2016. július 18-tól elérhetőek a partnereinknél.

 

http://www.gepida.hu/Uzletek

 

cityfekpira

cityfeksara_1

mtbffifekpira_1

mtbffifeksara_1

mtbnoilila_1

mtbunikeka_1_0

 

 

VISSZA