Bérelj Gepida bringát a Balaton körül

Bringázz a Balaton körül is Gepida kerékpáron!

Szeretnéd a városnézést kényelmesen, mégis aktívan megtenni?

Beköszöntött az igazi nyár, mindenki, aki csak teheti a kellemes vízpartra „menekül” a forró város zajai elől. Idén nyáron egy újdonság várja a Balaton és a Velencei-tó látogatóit, ugyanis júniustól lehetősége van mindenkinek elektromos kerékpárokat bérelni az eBikeRents kerékpárkölcsönző jóvoltából. A Balaton körül Siófok, Zamárdi, Balatonalmádi és Tihany, a Velencei-tónál Gárdony területén találhatjátok meg a Gepida kerékpárjait, melyekkel a kerékpározás egy egészen új élményét tapasztalhatjátok meg.

Lehetséges körbetekerni a Balatont csupán néhány óra alatt - beleértve a lángosozást, parti sétát, hűsítő csobbanást is? Feltekerni a legkomolyabb Tihanyi emelkedőkön is, mégis marad elég erő az esti bulira? Az idősebb korosztály számára is van lehetőség komolyabb fizikai megerőltetés nélkül aktív és mozgalmas kerékpártúrán részt venni?

A válasz egyértelműen IGEN, és mostantól bárki meggyőződhet az e-bike-ok körüli óriási népszerűségről, megismerheti a kerékpárok működési mechanizmusát, és jótékony hatását a szervezet teherbíró képességére.

Hogyan működik?

Ha tekerjük a pedált, akkor besegít az elektromotor a hajtásba, tehát elektromos rásegítéssel rendelkező kerékpárok, melyekkel kitágulnak a lehetőségek, így sokkal szabadabban bringázhatunk. Több fokozat választható, így mindenki megtalálhatja az éppen kedvére, korának és a terepviszonyokhoz megfelelő fokozatot.

Ha nyaralni mentek, és szeretnétek egy aktívan pihenős, mozgalmasabb napot, vagy csak kedvetek támadt a barátokkal leugrani egyet tekerni a Balcsi körül, akkor keressétek fel az eBikeRents kölcsönzők egyikét. 

 

Bérelhető kerékpárok:

Reptila 900 Nexus 8

Reptila 1000 NExus 8

Berig 1000

Alboin 1000

 

További részletek:

 ebikerents.com

 

GepidaEbikes_1